Hem Aktuellt Ett varmt tack alla kunder och partners
Aktuellt

God Jul och Gott Nytt År

Insikter

Ett varmt tack alla kunder och partners

2019 har varit ett händelserikt år för oss på SecMaker och intresset för våra lösningar ökar snabbt.

Vi är nu ett 40-tal medarbetare med spetskompetens inom IT-säkerhet. Vi förstår våra uppdragsgivares utmaningar och anstränger oss för att hitta de bästa lösningarna. En flexibel, snabbfotad och resultatfokuserad laganda styr både vårt arbetssätt och vår relation till kunderna.

Ett tiotal nya medarbetare har under året gett oss välbehövlig förstärkning inom utveckling, test, HR och försäljning. Vi söker fortfarande fler medarbetare. Gå gärna in på vår karriärsida för att se om det är dig eller någon du känner som vi letar efter. 

Vårt nystardade kontor i Helsingfors har fått en flygande start och nya prestigefyllda uppdrag. SecMaker Oy har nu tre anställda med kontor i Vanda nära Helsingfors flygplats. Det har visat sig gå mycket bättre att utveckla relationen med våra Finska kunder med folk på plats.

Arbetet med produkten Net iD central i vårt företag. Net iD Software Suite är en komplett produktfamilj för enkel, snabb och säker flerfaktorsautentisering - helt utan lösenord. Den ger oss stor anpassningsförmåga vilket är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att vara en relevant och eftertraktad leverantör.

Att så många nu använder Net iD gör att vi kan utveckla ännu smartare och ännu mer arbetsbesparande lösningar.

Jag vill rikta ett varmt tack till alla kunder och partners för det gågna året och önska dig och dina nära en God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År.

Julen är en tid för eftertanke, gemenskap och lugn. Därför har vi i år valt att ge en julgåva till Stockholms Stadsmission för att stötta deras viktiga arbete med att hjälpa hemlösa kvinnor.

Niklas Anderson, VD

2019-12-20

Vill du höra mer?

Tveka inte på att kontaka oss så berättar vi mer.