Hem Aktuellt IT-säkerhetsansvarig hos oss på SecMaker
Aktuellt

Bli IT-säkerhetsansvarig hos oss på SecMaker

Nyheter

IT-säkerhets- och driftansvarig

Vi är i full gång med att planera inför hösten och därför har vi ytterligare en spännande tjänst ute. Vi söker dig som vill bli IT-säkerhetsansvarig hos oss på SecMaker, Nordens ledande leverantör av certifikatbaserade säkerhetslösningar för företag, myndigheter och organisationer.

I den nya tjänsten som IT-säkerhetsansvarig kommer du att vara vår tekniska expert med helhetsperspektiv på IT-säkerhet. Du ska hålla ihop och driva på arbetet internt i organisationen och samordna inköp från våra leverantörer. Rollen innebär att både ha överblick och fördjupade tekniska kunskaper för att kunna skissa på arkitekturen och vara en resurs för design och modellering av våra lösningar.

Du kommer att jobba tätt med vår produktledning, säkerhetschef och IT-ansvarig och stödja förändringsarbetet. Din roll kommer att vara särskilt betydelsefull när det gäller omvärldsbevakning kring nya hot och tolka hur detta påverkar oss.

2020-08-13

Mer om rollen

Du har sannolikt en akademisk systemvetenskaplig utbildning och besitter djup teknisk kunskap vad gäller exempelvis Microsoft, Säkerhetskoncept, ITIL och molntjänster. Du har god kännedom om och har arbetat med autentisering, federering samt Nätverk och Kommunikation som tillhör infrastrukturen. Du är också van vid att ha visst ekonomiskt ansvar och kan göra bedömningar av vad som är en rimlig kostnad för en specifik leverans.

Det du behöver ha kunskap och erfarenhet av:

  • ISO27001 – VMware vSphere/ESXi – Microsoft Server inklusive Active Directory, SQL och IIS – Citrix – Nätverkssäkerhet – Säkerhet i Molnet, exempelvis Office365/Azure – Powershell – Övervakning t.ex. OP5 Monitor, Zenoss

Kunskap och erfarenhet av följande områden är meriterande:

  •  PCI-DSS – Atlassian Jira och Confluence – Microsoft System Center

 

Låter det som en spännande roll? 

Läs hela annonsen här

Har du frågor om tjänsten?

Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.

Johanna Brumark, HR
johanna.brumark@secmaker.com 

Kontakta oss

Har du fler frågor? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer om tjänsten.