Hem Aktuellt Mobila lösningar för vården på Vitalis
Aktuellt

Mobila lösningar för vården på Vitalis

press release

SecMaker visar konkreta exempel på mobila lösningar för vård och omsorg på Vitalis

SecMaker deltar för nionde året i rad på Vitalis och presenterar nya möjligheter för säkra och enkla mobila arbetsflöden i vården. Vitalis, Sveriges och Skandinaviens största mötesplats för eHälsa, går av stapeln den 5-7 april på Svenska Mässan i Göteborg.

Behovet av att logga in i många olika system och hantera stora mängder klassificerad och känslig information, utan att tappa värdefull tid och riskera patientens säkerhet, är en växande utmaning för medarbetare inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Med en miljon aktiva användare i Norden är SecMaker ledande inom smartkortbaserad IT-säkerhet för vården. På årets Vitalis visar vi hur vårdappar som bland annat Pascal, Viva och Dermicus fungerar på surfplatta med SITHS-kort. Vi visar även hur enkel inloggning med smarta kort blir med den nya blåtandsläsaren Gemalto IDBridge CT1100.

Träffa oss på Vitalis

Jakten på den perfekta inloggningslösningen rasar vidare för alla som använder IT som arbetsverktyg i verksamheten. Alla experter är överens: lösenorden ska bort. Men finns det en perfekt lösning? Kom och lyssna på seminariet Jakten på den perfekta inloggningen med Jonas Öholm, lösningsarkitekt på SecMaker. Seminariet tar avstamp i historien och landar i dagens splittrade lösningspalett.

Torsdag 7:e april, 9:30 – 10:00, Plats: A6

Jonas Öholm, lösningsarkitekt SecMaker, demonstrerar inloggning i vårdappar på surfplattor i SecMakers monter B08:34.

Onsdag 6:e april, 13:00
Torsdag 7:e april, 11:00

Kontakt

Pernilla Walkin
Marknadskoordinator, SecMaker AB
tel: +46 8 599 218 09
e-post: pernilla.walkin@secmaker.com

Vet du inte vad du behöver?

Lorem ipsum dolor sit amet onec tristique libero vel porttitor.