Hem Aktuellt Nya stöd för Security keys
Aktuellt

Nya stöd för security keys

Nyheter

Hitta din bärare

Varje organisation har sina system och sitt arbetssätt. Att kunna skräddarsy och anpassa lösningen efter användarnas behov är avgörande för ett smidigt införande av säker autentisering. Därför har vi valt att arbeta med flera leverantörer av hårdvara och erbjuder ett brett sortiment av bärare för ditt certifikat.

Istället för ett traditionellt smartkort eller mobilen kan du använda olika typer av säkerhetsnycklar som bärare av ditt certifikat. Tillsammans med dessa erbjuder vi enkel livscykelhantering för aktivering, utgivning, upplåsning, förnyelse och spärr av certifikat i kombination med Net iD Enterprise och Net iD Portal

 

Hitta vad som passar dina behov

De säkerhetsnycklar som SecMaker erbjuder stödjer en mängd olika teknologier som Smart card, FIDO2, U2F, OTP för att nämna några samt kommunikationssätt som USB A/C, Lightning och NFC. De nya nycklarna gör det möjligt att kombinera full PKI-baserad säkerhet för inloggning till datorn med till exempel engångskoder eller FIDO för inloggning mot andra målsystem. 

Vi erbjuder säkerhetsnycklar från Yubico, Thales, HiD och Feitian. Beroende på formfaktor och ingående protokoll skiljer sig priset mellan tillverkare och modeller.  Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Du kan även kontakta vår orderavdelning om du vill utvärdera våra produkter i lugn och ro. 

I webbshopen kan du beställa Security Keys, smartkort, kortläsare och tillbehör från alla våra leverantörer - ThalesHIDFeitianIdentosACSHighSecLabs och Yubico

 

Kontakta oss

 

2020-11-12

Kontakta oss

Har du fler frågor? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.