Hem Aktuellt Nyhetsbrev december 2020
Aktuellt

Nyhetsbrev december 2020

Nyheter

Nyhetsbrev december

Som vi alla vet så blev 2020 inte riktigt som vi hade tänkt oss. Att behöva ställa om och verka under helt nya förutsättningar har varit krävande för företag, organisationer och för samhället i stort.

Inte minst den digitala säkerheten hos företag har satts på prov under året. I och med pandemin kommer vardagen att fortsätta kantas av digitala möten och inloggningar utanför kontorets väggar – vilket också innebär större risker för många företag.

Vår högsta prioritet har hela tiden varit att skydda våra medarbetares hälsa, samt säkerställa våra löpande åtaganden av leveranser och tjänster. Vi är glada att vi fortfarande har möjlighet att göra det vi gör bäst, leverera bra IT-säkerhet som gör att våra kunder kan fortsätta att vara IT-säkra på alla plattformar och i alla system.

Arbetet med SecMaker Live iD - vår tjänstebaserade leveransform och största satsning hittills pågår oförtrutet. Vi ser med tillförsikt fram emot ett ljusare 2021 och att vi tillsammans med er får möjlighet att skapa ett enklare och säkrare år.

Vi önskar alla kunder och samarbetspartners en God Jul & ett Gott Nytt År och tackar ödmjukast för 2020.

 

Läs hela nyhetsbrevet 

 

2020-12-23

Vill du också få vårt nyhetsbrev?

I våra nyhetsbrev riktar vi vår spotlight mot all tänkbar kunskap om säkerhet online. Fortsätt att hålla dig uppdaterad och få de senaste IT-nyheterna direkt i din mailbox. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om innehållet i vårt nyhetsbrev, tveka inte på att höra av dig.