Hem Aktuellt Nyhetsbrev juni 2020
Aktuellt

Nyhetsbrev juni 2020

Nyheter

Nyhetsbrev juni

Vi på SecMaker vill önska glad sommar och med det även passa på att skicka med lite intressant läsning för soliga dagar. 

I vårt senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa resultatet av vår rapport -  Svenskar och deras syn på digital säkerhet, där PFM Research under våren 2020 intervjuade 1000 Svenskar om deras syn på digital säkerhet och lösenordshantering. Både arbetsrelaterat och privat.

Läs mer om guldgruvan för IT-attacker, hur du som använder Cybercom Signport nu kan autentisera dig och signera med Net iD Access och mycket mer. 

 

Läs hela nyhetsbrevet 

 

Vill du göra och inte bara läsa? Passa på att boka ett förutsättningslöst möte med oss under sommaren när allt är lite lugnare. Vi träffar gärna dig och går igenom om vilka utmaningar du och din organisation står inför och hur SecMaker kan medverka till bättre fungerande IT-säkerhet. Boka ett möte med oss redan nu så bjuder vi på glass.

2020-06-23

Vill du också få vårt nyhetsbrev

I våra nyhetsbrev riktar vi vår spotlight mot all tänkbar kunskap om säkerhet online. Fortsätt att hålla dig uppdaterad och få de senaste IT-nyheterna direkt i din mailbox. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om innehållet i vårt nyhetsbrev, tveka inte på att höra av dig.