Hem Aktuellt SecMaker och Stratodesk i samarbete
Aktuellt

SecMaker och Stratodesk i samarbete

PRESS RELEASE

SecMaker och Stratodesk i samarbete

Net iD for Citrix är nu tillgängligt på Stratodesk tunna klienter som kör Linux. Med kunder inom myndigheter, sjukvård, bank och storföretag i Nordamerika och runt om i världen tillhör Stratodesk de större aktörerna på området.

Stratodesk har sitt huvudkontor i San Francisco och utvecklar programvara för tunna klienter och virtuell applikationsleverans. Precis som SecMaker har dom långvariga teknikpartnerskap med bland annat Citrix, VMware och Imprivata. Det säkerställer kvalitet, innovativa nya funktioner och komplett och aktuell integration av tredjepartsprodukter.

I vårt samarbetsavtal kommer Stratodesk att utvidga sitt erbjudande kring användningen av smartkort och användarautentisering.

"Detta partnerskap innebär att det nu finns ett säkert, flexibelt och kostnadseffektivt sätt för företag att kontrollera användarsäkerhet, samtidigt som profiler och applikationer kan följa användare från enhet till enhet" säger Harald Wittek, försäljningsdirektör på Stratodesk Software.

Dessutom ger Net iD for Citrix inbyggt i Stratodesk firmware betydligt snabbare inloggningstider för smartkort och gör det möjligt att definiera vad som händer när kortet sätts in och tas bort från kortläsaren. Medarbetarna ska komma åt kritisk information, snabbt, enkelt och säkert flytta sessioner mellan enheter med deras smartkort eller YubiKey och PIN-kod.

2020-05-25

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om samarbetet mellan SecMaker och Stratodesk?
Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för dig.

Andreas Mossnelid
Affärsutvecklingsansvarig på SecMaker
andreas.mossnelid@secmaker.com

Harald Wittek
Försäljningsdirektör på Stratodesk
contact@stratodesk.com
www.stratodesk.com

 

 

Kontakta oss

Har du fler frågor? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.