Hem Aktuellt Vi stödjer Stockholms Stadsmission
Aktuellt

Vi stödjer Stockholms Stadsmission

Nyheter

Julgåva

Grunden för en bra uppväxt är att må bra, känna trygghet, ha tillgång till utbildning och att få känna sig delaktig i samhället. 

Alltför många barn i Stockholm lever i utsatthet. Problemfylld skolgång, missbruk, osäkra boendeförhållanden och att familjer helt enkelt saknar inkomst som täcker basala behov är exempel på växande problem. Coronakrisen har gjort det ännu svårare för de som redan är utsatta. Alla vinner när vi hjälper dem med det lilla vi kan.

Stockholms Stadsmission har haft en lång betydelsefull roll i sådant arbete. När vi andra jagar pengar, prestationer och nya kunder samlar deras verksamhet människor som vill hjälpa.

Stadsmissionen har en bred verksamhet. Så här års erbjuder man jullovsaktiviteter för unga, matkassar, en julklappsbutik och mötesplatser där alla barn och unga är välkomna.

Enligt Svensk Insamlingskontroll har Stadsmissionen under de senaste fem åren i genomsnitt fördelat 86 procent av sina samlade intäkter till ändamålet. Därför stödjer vi även detta år deras uppskattade arbete och hoppas bidra till en bättre och tryggare jul för Stadens barn.

2020-11-29

Rött sigill med svart text

Vill du också hjälpa till?

Läs mer på Stockholms Stadsmissions hemsida för att se hur du kan hjälpa till. 

 

Ge en gåva

Vill du veta mer?

Har du några frågor om hur vi stödjer Stockholms Stadsmission eller hur du kan hjälpa till, tveka inte på att kontaka oss så berättar vi mer.