Hem Knowledge base Filmer
Knowledge Base

Filmer

Knowledge Base

Vi visar hur Net iD fungerar

Här hittar du vårt filmbibliotek. Här visar vi hur Net iD Software Suite fungerar och belyser intressanta frågor och trender kring IT-säkerhet.

Net iD Enterprise

Klientprogramvaran Net iD Enterprise är marknadens mest använda PKI middleware för etablering av stark Multifaktor autentisering, MFA, baserad på certifikat och PKI. Net iD Enterprise integrerar smartkort och andra certifikatbärare med alla typer av applikationer och IT-miljöer. 

Net iD Portal

Med Net iD Portal samlar du din organisations livscykelhantering av användarnas digitala identiteter i ett och samma lättanvända gränssnitt. Att använda en enda pålitlig lösning ger betydligt mer för pengarna än att använda flera parallella lösningar samtidigt som det förenklar och effektiviserar arbetet.

Net iD Access

Net iD Access ger dig full PKI-baserad multifaktor autentisering till verksamhetskritisk information och applikationer på alla typer av klientenheter. Tack vare stöd för iOS och Android får du bibehållen säkerhet också med mobila enheter som mobiltelefon och surfplatta. Du säkrar dina användare med filcertifikat eller smartkort via extern kortläsare. Net iD Access fungerar lika bra med webbapplikationer som mobila appar.

Net iD for Citrix

Med Net iD for Citrix behöver användaren bara ange en PIN-kod vid inloggning oavsett autentiseringsväg. Det leder till att inloggningstiden drastiskt förkortas samt att du kan definiera händelser när kortet sätts i respektive tas ur kortläsaren. Organisationens medarbetare får tillgång till verksamhetskritisk information på ett snabbt, enkelt och säkert sätt med sitt smartkort, mobilcertifikat eller YubiKey och en PIN-kod.

Net iD Access for Citrix

Använd mobilen för autentisering med
Net iD Access appen mot din Citrixmiljö. Du kan starta appen i din mobiltelefon och logga in i desktopmiljön, starta appen från din desktopmiljö och logga in eller använda mobiltelefonen för att logga in i Citrix Reciever på just mobiltelefonen. I Sverige känner vi igen inloggningsförfarandet från Mobilt BankID.

Inloggnins i en föränderlig värld på Vitalis

Metoder för att identifiera sig har funnits i tusentals år. Att hitta den perfekta lösningen för att bekräfta att jag är jag, är enklare sagt än gjort. I en föränderlig värld där nya tekniker och metoder för inloggning ständigt utvecklas är det svårt att orientera sig. Hur väljer man? Smartkort? FIDO2? Ansiktsskanning? IdP? Chip i tumvecket? BankID?

Varför pratar SecMaker alltid om certifikat?

Det är en av de frågor som inloggningsproffset Jens Alm hjälper till att besvara under Citrixdagen i Stockholm.