Hem Nyheter Heltäckande inloggningslösning till Citrix-miljö
Knowledge Base

Net iD for Citrix

Knowledge Base

En heltäckande inloggningslösning helt utan lösenord

Net iD för Citrix säkerställer att du kan integrera stark tvåfaktorsautentisering baserat på certifikat i din Citrix-miljö för heltäckande inloggningslösning utan lösenord.

På så sätt får du och dina användare bästa tänkbara säkerhet mot en rad applikationer från alla typer av datorenheter. Detta oavsett om dina applikationer och tjänster är webbaserade, ligger i eget datacenter eller i molnet.

Exempel på användningsområden

• Traditionella client/server och enterprise applikationer, t ex Microsoft Outlook
  • Webbaserade tjänster som Sharepoint, personalportaler mm
  • SaaS applikationer, t ex Office 365
  • Virtuella desktopmiljöer som Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Microsoft RDS
  • Mobila applikationer

Kort sagt – allt som är affärskritiskt skyddar vi med en betrodd inloggning, snabbt, enkelt och säkert.

2018-06-27

Mer om Net iD for Citrix

Ladda ner och läs mer om lösningen i vår Solution Brief.

Ladda ner

Arbetar du i en Citrix-miljö?

Inga problem, kontakta oss så berättar vi mer om hur du säkrar din miljö.