Hem Knowledge base Net iD Access for Citrix
Knowledge base

Net iD Access for Citrix

knowledge base

Net iD Access for Citrix

Med integrerad support för stark tvåfaktorsautentisering, baserad på certifikat och PKI i mobila enheter, använder Net iD Access befintliga smartkort för inloggning, till exempel SITHS elektroniska medarbetarkort.  

Vi visar dig här hur du tryggt och säkert kan logga in med din mobiltelefon och vårt inbyggda plug-in i Citrix Storefront.

2021-07-13

Kontakta oss

Har du fler frågor? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.