Hem Knowledge base Net iD Connect och Citrix FAS
Knowledge base

Net iD Connect och Citrix FAS

knowledge base

Snabb inloggning med Net iD Connect i din Citrix-miljö

Med Citrix FAS (Federated Authentication Services) och Net iD for Citrix kan du som loggar in med smarta kort vara helt inloggad och arbetsklar i ett arbetsskrivbord eller applikation under sju sekunder. Det är lika snabbt som lösenord men fördelarna är så många fler.

Här visar vi två olika alternativ för att använda Net iD Connect i din Citrix-miljö:

2021-07-13

I Net iD Connect and Citrix FAS Fast Sign in loggar du in i Citrix Workspace appen själv och öppnar de appar eller desktops du vill ha.

I Citrix Connect Fast Sign In kommer Net iD öppna Citrix och applikationen eller desktop när du sätter in smartkortet, då slår du din pinkod och sen är du inne.

Vill du lära dig mer om snabbare inloggning med Net iD for Citrix?

LÄS MER HÄR