Hem Knowledge base Net iD för SITHS
Net iD Software Suite

Net iD för SITHS

Vi satsar mer än någonsin

I 15 år har vi metodiskt arbetat med att förbättra IT-säkerheten för vård och omsorg i Sverige, Finland och Norge. Därigenom har vi bidragit till en tryggare plats för patienter och medarbetare.

Du som känner dig trygg med programvaran Net iD och med oss som leverantör har alla möjligheter att fortsätta dra fördel av våra produkter. Tillsammans ser vi till att du har det din organisation behöver för att fortsätta driva en patientsäker vård i Sverige.

Levererat efter dina villkor

Oberoende hur du vill ha det levererat - OnPrem eller som SaaS får du plattformsoberoende administration av smartkort, virtuella smartkort, säkerhetsnycklar och mobil autentisering för dina system, applikationer och tjänster.

För dig som kund innebär det att Net iD fortsätter lösa dina autentiseringsutmaningar. Att använda en enda, pålitlig och beprövad lösning ger mer för pengarna än att använda flera parallella lösningar.

Net iD går enkelt att avropa via befintliga ramavtal och licenspartners. I vår licensavgift ingår alltid fri tillgång till förbättringar och nya funktioner som till exempel generationsväxlingen

Hur fungerar det?

Vill ni veta mer om hur detta fungerar i praktiken, kontakta oss så berättar vi mer.