Hem Knowledge base Net iD Portal Enroll Yubikey
Knowledge base

Net iD Portal Enroll Yubikey

knowledge base

Net iD Portal Enroll Yubikey

Med Net iD Portal kan du totalmanagera certifikat och utgivning till YubiKey. Du har då möjlighet att kombinera full PKI-baserad säkerhet för inloggning till datorn med engångskoder för inloggning mot andra målsystem.

Vi visar dig steg för steg hur en handläggare enkelt med Net iD Portal ger ut en Yubikey med certifikat för er organisation till en användare.

Du hittar vårt sortiment av Yubikeys i vår webshop

KÖP DIN YUBIKEY HÄR