Hem Aktuellt Snabb inloggning i Citrix
Knowledge Base

Snabb inloggning i Citrix

Knowledge Base

Net iD for Citrix - snabb inloggning i Citrix

Dagens organisationer behöver tillgängliggöra sina användare oberoende av geografisk plats och enhet. Därför behöver den moderna organisationen erbjuda säker mobil inloggning utan att kompromissa med IT-säkerheten.

En omfattande lösning för mobil säkerhet innebär tillgång till affärskritisk information, data och applikationer måste vara möjliga oavsett vilken typ av enhet som används.

Tack vare vårt inbyggda plug-in i Citrix Storefront kan du med Net iD for Citrix ge dina anställda säker tillgång till affärskritisk information och applikationer på bärbara datorer, smartphones och surfplattor genom att använda organisationens befintliga säkerhetslösning och IT-infrastruktur.

Med Net iD for Citrix får organisationens medarbetare tillgång till verksamhetskritisk information på ett snabbt, enkelt och säkert sätt med sitt smartkort, mobilcertifikat eller YubiKey och en PIN-kod.

2019-10-30

Vill du veta mer?

Genom ett nära samarbete med Citrix har flera tilläggsfunktioner som ger ytterligare
mervärden för dig som vill använda certifikat för inloggning tagits fram.

Lär mer om Net iD for Citrix

Behöver du mer argument?

Behöver du få med fler på tåget? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer och ger dig de argument du behöver.