Hem Knowledge base Utgivning av Net iD Access-certifikat till iOS
Knowledge base

Utgivning av Net iD Access-certifikat till iOS

knowledge base

Ge ut en e-identitet till din Net iD Access-app på surfplatta eller telefon

Tack vare stöd för iOS och Android får du bibehållen säkerhet också med mobila enheter som mobiltelefon och surfplatta. Du säkrar dina användare med filcertifikat eller smartkort via extern kortläsare. Net iD Access fungerar lika bra med webbapplikationer som mobila appar.

Här visar vi dig hur en handläggare med Net iD Portal enkelt kan ge ut certifikat till Net iD Access-appen på en iOS-surfplatta eller iOS-telefon antingen med OTP (One-Time-Password) eller QR-kod.

OTP (One-Time-Password)

QR-kod