Hem Lösningar
No more passwords

Verktygen för lösenordsfri inloggning

Vår lösning

Problemfri inloggning

Vi är experter på enkel, snabb och säker inloggning. SecMaker ger dig rätt lösning för tvåfaktorsautentisering eller Multi Factor Authentication, MFA. Du får en snabb och enkel integration mot alla system och applikationer. Att använda en enda, pålitlig lösning ger betydligt mer för pengarna än att använda flera parallella lösningar. Vi levererar vår lösning efter din organisations behov och förutsättningar. 

Net iD OnPrem

Leveransformen Net iD OnPrem innebär att du driftar hela PKI arkitekturen i din egen miljö och använder vårt produktpaket för att bygga lösningen efter dina behov, förutsättningar och krav. Läs mer »

Net iD Public

Net iD Public används av organisationer som vill tillhandahålla en nationell tjänst för säker inloggning, digital signering, kryptering och managering av digitala identiteter. Till exempel EFOS,
E-Identitet för offentlig sektor.
Läs mer »

SecMaker Live iD

Med SecMaker Live iD får du en molnbaserad leveransform av vårt produktpaket. Det innebär en snabbare installation och start. Du slipper investera i dyr och tidskrävande drift och får samma säkerhetsplattform som våra största myndigheter. Läs mer »

01

Enkel

Vi gör det enkelt att införa säker tvåfaktorsautentisering. En PIN-kod istället för 10 lösenord.

02

Säker

Lösningen bygger på PKI men tillåter en kombination av olika IT-säkerhetsmetoder.

03

Snabb

Singelinloggning och korta inloggningstider ökar medarbetarnas produktivitet.

Kunder

De litar på oss

Här är några av de kunder som valt att lita på våra lösningar för att få en enkel, säker och snabb inloggning. Vill du veta mer om hur vi löste deras utmaningar, läs om våra kundberättelser här.

Produkterna bakom lösningen

Våra produkter

Tjänster

Vill du komma igång nu?

Vill du komma igång och ge ditt projekt en flygande start? Det finns alltid hjälp att få, läs om hur våra experter kan hjälpa dig.

Kom igång

Känner du dig osäker?

Bara lugn! Vi guidar vi dig till rätt lösning och ger dig bra argument.