Hem Nyheter Mobil autentisering med Net iD Access mot COSMIC Nova
Aktuellt

Mobil autentisering mot COSMIC Nova

Nyheter

Mobil autentisering med Net iD Access mot COSMIC Nova

Nu kan du som använder COSMIC Nova på läsplatta enkelt logga in med Net iD Access Mobilt ID för mobil autentisering. Ditt arbete blir smidigt och enkelt tack vare att du alltid har rätt information där du behöver den, oavsett om du använder dator eller läsplatta.

Flera regioner utvärderar nu möjligheten att använda COSMIC Nova på läsplattor med säker inloggning baserad på sitt befintliga SITHS-kort.

Lösningen ger användaren en digital vårdavdelningsöversikt som är enkel, ger överblick och hjälper till med planeringen. Med verktyget får personalen fördjupad patientinformation och tillgång till checklistor i vårdögonblicket nära patienten.

2018-04-16

Mobila användare

Det är SecMakers mobilplattform Net iD Access som tillsammans med PhenixID gör det möjligt. I den nya tjänsten Efos blir denna typ av mobil autentisering ett nytt välkommet inslag, tillgängligt för all vårdpersonal. Med eller utan krav på istoppat kort.

Lösningen tillåter självincheckning till plattan från en desktopdator. Då slipper du använda Tactivoskal och frigör kortet. Alternativet att ha ett Tactivoskal kvarstår vilket gör det enklare att dela mobila enheter.

"Mobila arbetsflöden står högt upp på önskelistan hos mina användare. Jag har goda förhoppningar om att vårdöversikt på platta kommer effektivisera vårt arbete väsentligt."

Thomas Nesterud, IT-chef på Region Jämtland Härjedalen

Net iD Access

Se hur Net iD Access fungerar eller läs mer om lösningen här.

Vet du inte vad du behöver?

Lorem ipsum dolor sit amet onec tristique libero vel porttitor.