Hem Nyheter Net iD Access för mobil inloggning
Aktuellt

Net iD Access för mobil inloggning

Nyheter

Svensk e-identitet driver Net iD Access nod som gör att du mycket enklare och snabbare kan införa mobil inloggning

”Jag har aldrig sett ett riktigt alternativ till vår tjänst. Det blir för svårt, dyrt och krävande att köpa och driva all infrastruktur på egen hand”. Så svarar Jörgen Hellgren på vår fråga hur han tycker deras tjänst för autentisering via mobila enheter står sig mot alternativet att bygga upp den på egen hand.

Jörgen fortsätter. ”Dessutom kan vi koppla på fler tjänster i all oändlighet. Kritiska målsystem blir hos oss lika enkla att logga in till som med Mobilt Bank ID.”

Svensk e-identitet

Svensk e-identitet har specialiserat sig på att paketera och erbjuda säker inloggning till alla former av webbplatser och applikationer med olika lösningar. Sedan två år driver de en Net iD Access nod som gör att du som kund mycket enklare och snabbare kan införa mobil inloggning för dina användare.

Tjänsten är ett alternativ till traditionell leverans av den här typen av lösningar. Du slipper installera, drifta och underhålla den tekniska miljön och kan fokusera på att snabbt komma igång med införandet och få tillgång de bästa lösningarna utan att investera i konsultinsatser, stora projekt, hårdvaruanskaffning, licenser, utbildning och support.

Med utrymme att växa

Möjligheten att prova på i liten skala och sedan kunna växa är mycket uppskattat och gör Svensk e-identitet till ett starkt alternativ för den organisation som vill titta närmare på utbudet av mobila autentiseringstjänster.

Läs mer här

Vill du göra dina användare mobila?

Kontakta oss om du vill veta mer, vi är experter på säker inloggning, oberoende av bärare och systemplattform.