Hem Nyheter SecMaker stärker samarbetet med Igel Technology
Aktuellt

Stärker samarbetet med Igel Technology

Nyheter

Enkla, säkra och snabba arbetsflöden

SecMaker stärker samarbetet med Igel Technology som är Europas största, dedikerade tillverkare av tunna klienter. Deras sortiment av tunna klienter, baserad på Linux och Windows, innehåller nyckelfärdiga komponenter från SecMaker för bättre integration med smarta kort.

Även om SecMaker samarbetar med andra tillverkare av tunna klienter så är Igel den enda partnern som releasehanterar våra plug-ins och driver gemensam test och utveckling på området.

Tillsammans med Igel dominerar vi marknaderna i Sverige och Finland för kunder som valt serverbaserad infrastruktur och smarta kort för inloggning. Igel har också det mest populära administrationsverktyget av tunna klienter och lösningar för att göra om befintliga persondatorer till tunna klienter.

10 års samarbete

Region Jämtland Härjedalen, Sjukvårdsregionerna Björneborg och Lappeenranta i Finland och Migrationsverket är exempel på kunder som kombinerar Net iD och smartkortbaserad IT-säkerhet med Igels tunna klienter.

Igel och SecMaker har samarbetet i tio år på området och har en löpande livscykelhantering av nya versioner och förbättringar i de gemensamma lösningarna. Allt i syfte att ge våra kunder optimal enkelhet och prestanda, säger Igels exportansvarige, Timo Siedenberg.

Vill du veta mer?

Läs mer i vårt integeration library eller kontakta oss så berättar vi mer.