Hem Nyheter Totalmanagering av certifikat för Intel IPT PKI
Aktuellt

Totalmanagering av certifikat på RSA-mässan

Nyheter

Totalmanagering av certifikat för Intel IPT PKI med Intel på RSA 2017

SecMaker visade utgivning och totalmanagering av certifikat för Intel IPT PKI på årets RSA konferens. Tekniken gör det möjligt att använda Intels inbyggda komponenter för att skydda certifikat för inloggning.

Tekniken gör det även möjligt att identifiera klientdatorerna i nätverket och sätta stopp för obehörig hårdvara.

Under tre intensiva februaridagar deltog vi som teknologipartner till Intel på den tjugosjätte upplagan av RSA konferensen med 43 000 deltagare. Tillsammans visade vi hur företag kan göra sina datorer säkrare med Intel Identity Protection Technology, Intel IPT PKI, en teknologi som vi samarbetat kring de senaste tre åren.

Rundat mönster med svart bakgrund

Ett globalt växande problem

Identitetsstölder är ett globalt växande problem för individer och företag. Bara under 2016 ökade id-kapningar med över 70 procent jämfört med samma period året innan, enligt statistik från Nationellt bedrägericenter (NBC). Säkra, lättanvända lösningar är nödvändiga för att hindra hackare att få tillgång till användarnamn och lösenord.

Partnerskapet innebär att Intel och SecMaker byggt ihop sina respektive lösningar för att kunna erbjuda totaladministrerad certifikatbaserad IT-säkerhet för identifiering av klientdatorer och användare.

Med Intel Identity Protection Technology, IPT PKI kan användaren vara säker på att hårdvaran är knuten till den person som arbetar med känslig information och att ingen skadlig kod eller man i mitten-dator används.