Hem Nyheter Utbilda dig i certifikat och kortadministration
Aktuellt

Utbilda dig i certifikat och kortadministration

Nyheter

SecMaker och Certezza utbildar dig

Du som står inför ett autentiseringsprojekt i din organisation kan vinna mycket på att utbilda berörd personal i de grunder, metoder och verktyg runt certifikat och kortadministration som är vedertagna hos de flesta som gjort samma resa.

Allt för ofta ser vi hur organisationer uppfinner hjulet på egen hand med onödigt komplicerade processer, felaktigheter och tveksamheter kring användarvänlighet.

Ge ditt projekt de bästa förutsättningarna genom att investera i utbildning av berörda medarbetare. Det är ingen överdrift att hävda att Certezza och SecMaker har längst erfarenhet på den svenska marknaden av att utbilda IT-personal på området. Genom vårt samarbete får nu tekniker, kravställare, korthandläggare och förvaltningspersonal tillgång till det bästa från våra kurser. Samarbetet breddar också vår kapacitet med erfarna kursledare från de båda bolagen. Det gör att vi kan erbjuda fler utbildningstillfällen och anpassa innehållet så att det täcker de olika behov som finns kring beslut/krav, teknisk installation och underhåll av PKI-miljöer samt löpande drift i form av certifikat- och korthantering.

Om Certezza

Certezza grundades redan 1996 och är idag en ledande strategisk rådgivare inom IT-säkerhet såväl i nationella och offentliga sammanhang. Samtidigt har Certezza odlat en djup teknisk förståelse på området och kan med sina erfarna konsulter säkerställa helhetslösningar från strategi till fungerande teknisk leverans. Certezzas konsulter har i samarbete med SecMaker medverkat i flera av Sveriges största projekt inom området PKI- och säker inloggning med certifikat och smarta kort.

SecMakers uppskattade partnercertifiering CSSE, Certified Smart Card Security Expert kommer fortfarande att hållas av oss.

Nästa utbildningsdatum

Är du intresserad av att gå utbildningen? Se våra tillgängliga utbildningsdatum och säkra din plats redan idag.