Hem Press Världens snabbaste inloggning med SITHS-kort
Aktuellt

Världens snabbaste inloggning med SITHS-kort

PRESS RELEASE

SecMaker visar världens snabbaste inloggning med SITHS-kort på Vitalis

SecMaker deltar på Vitalis för åttonde året i rad och presenterar världens snabbaste inloggning med SITHS-kort och nya möjligheter för säkra och enkla mobila arbetsflöden i vården. Vitalis, Sveriges och Skandinaviens största mötesplats för eHälsa, går av stapeln den 22-24 april på Svenska Mässan i Göteborg.

Behovet av att logga in i många olika system och hantera stora mängder klassificerad och känslig information, utan att tappa värdefull tid och riskera patientens säkerhet, är en växande utmaning för medarbetare inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Med en miljon aktiva användare i Norden är SecMaker ledande inom smartkortbaserad IT-säkerhet för vården. På årets Vitalis visar vi hur vårdappar som Pascal, Viva och Treserva fungerar på surfplatta med SITHS-kort. För första gången visar vi också hur inloggning med smartkort i Citrix-miljö kan ske på endast en halv sekund med vår produkt Net iD Connect for Citrix.

Träffa oss på Vitalis

SecMaker deltar som SpeakerPartner ihop med Igel Technology. Vi berättar om virtualiserade miljöer och visar praktiska exempel från verkligheten på snabba och säkra inloggningslösningar med single sign-on och SITHS-kort.

Torsdagen den 23:e april, 13:00 i sal A7

Är du på utställningen men inte på konferensen? Vi har 20 biljetter att dela ut till vårt seminarium, maila emmelie.hardenborg@secmaker.com för mer information.

Jonas Öholm, lösningsarkitekt SecMaker, demonstrerar inloggning i vårdappar på surfplattor i SecMakers monter B08:34.

Torsdag 23 april, 10:00 och 13:30
Fredag 24 april, 10:00 och 13:30

Träffa lösningsarkitekter från SecMaker och Citrix i ett enskilt möte. Maila Isabelle Franzén för mer information och bokning

Torsdag 23 april, hela dagen

Välkommen till SecMaker i monter B08:34.

Kontakt

Pernilla Walkin
Marknadskoordinator, SecMaker AB
tel: + 46 8 599 21 809
e-post: pernilla.walkin@secmaker.com

Vet du inte vad du behöver?

Lorem ipsum dolor sit amet onec tristique libero vel porttitor.