Teknikpartners

SecMaker har alltid varit stolta över att ha en aktiv roll i att driva utveckling inom IT-säkerhet baserat på certifikat och PKI. Vi arbetar med många av branschens mest inflytelserika intressenter: leverantörer av plattformar, operativsystem, tunna klienter och mobila enheter. Genom ett nära samarbete från företagsledningen till tekniska experter och ingenjörer, garanterar vi att våra inloggningslösningar fungerar optimalt i dagens IT-ekosystem.

Accepterad av användare och sömnlöst integrerad med alla typer av målmiljöer, kombinationer av lösningar från olika leverantörer maximerar kraften i Net iD lösningen. SecMaker deltar också aktivt i olika forum som består av institutioner och offentliga organ som syftar till att standardisera och vidareutveckla PKI och certifikatbaserad inloggning för den offentliga sektorn.

Net ID logo