Hem Tjänster
Våra experter

Vi ser till att du får det du behöver

En trygg partner för integration och support

Tillsammans med våra certifierade integrationspartners hjälper vi dig integrera certifikatsbaserad IT-säkerhet i din organisation. Kompetenta och erfarna specialister i kombination med etablerade processer och beprövade verktyg garanterar vi ett smidigt införande.

Kom igång

Att implementera en ny säkerhetslösning är ingen liten sak, många beslut ska fattas. Men det behöver inte vara svårt, om man har kunskap och är förberedd. Vi erbjuder hjälp som gör det enkelt för dig att komma igång. 

Läs mer

 

Utbildning

Du som står inför ett autentiseringsprojekt i din organisation kan vinna mycket på att utbilda berörd personal i de grunder, metoder och verktyg som är vedertagna hos de flesta som gjort samma resa.

Läs mer

 

Kundanpassning

SecMakers lösningar låter dig anpassa både applikationer och bärare så att du får en unik installationspaketering med just de funktioner och det utseende som passar era specifika behov.

Läs mer

 

Support

Optimera din investering och få  specialisthjälp – oavsett problemtyp. Med ett supportavtal kan du känna dig trygg med att din säkerhetslösning alltid fungerar som den ska.

Läs mer

 

Läs mer om vår lösning och bli IT-säker idag

Vår lösning 

Behöver du hjälp att komma igång? 

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.