Hem Tjänster Vi hjälper dig att komma igång
Våra experter

Vi hjälper dig att komma igång

Upptäck vår flexibla plattform

Ge ditt projekt en flygande start.

Att implementera en ny säkerhetslösning är ingen liten sak, många beslut ska fattas. Men det behöver inte vara svårt, om man har kunskap och är förberedd. SecMaker erbjuder en flexibel plattform för ökad säkerhet med smarta kort, mobilapp eller virtuella smartkort.

Det finns hjälp

Du ska alltid känna att det finns hjälp att få. Vi erbjuder färdigpaketerade integrations- och utbildningstjänster som ofta kombineras med en förbetald timbank vilket ger dig tillgång till en erfaren lösningsarkitekt när oförutsedda behov uppstår. Det kan till exempel gälla att integrera nya funktioner i befintlig miljö eller att utveckla nya funktioner baserat på specifika behov alternativt att förenkla administrationen och ta bort supportdrivande faktorer.

När lösningen är i drift hanteras den oftast via vår support i samarbete med din helpdesk och driftspartner. Inför införandet av Net iD i din organisation rekommenderar vi att en halvdags workshop om Net iD och PKI-baserad IT-säkerhet.

Workshop – introduktion

Workshopen, som tar en halv dag, ger dig en överblick över vilka möjligheter som finns, hur Net iD fungerar i praktiken och vad ett implementationsprojekt innebär. Workshopen resulterar i en grundläggande kravspecifikation för införande av Net iD i organisationen och du får med dig konkreta checklistor som hjälper dig under projektets gång.

Kontakta oss

 

Uppsättning - i skarp miljö

När lösningen för proof of concept är testat och utvärderat och lösningen nu ska sättas upp i den faktiskta driftmiljön kan det vara skönt att ha någon som har gjort det förr vid sin sida. Vi finns tillgängliga för dig.

Kontakta oss

 

Proof of Concept - prova på 

Proof-of-concept, en så kallad prototypinstallation för inloggning med certifikat baserad på
Net iD Enterprise och Microsoft Certificate Authority för upp till fem användare. Vi kommer ut och sätter upp lösningen på plats, anpassad för målmiljön. 

 

Kontakta oss

 

Experter på plats

Bara för att din PKI-lösning är uppe och rullar betyder det inte att organisationens krav på förändringar stannar av. Våra experter ger dig rätt verktyg och råd för att säkerställa att din säkerhetsutmaning anpassas vid nya krav, förändringar eller behov.

Kontakta oss

 

Behöver du hjälp att komma igång? 

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.