Hem Tjänster Kundanpassning
Anpassingar

Skräddarsy din säkerhetslösning

Efter dina behov

SecMaker skräddarsyr din säkerhetslösning. En standardiserad lösning integreras lätt i din IT-infrastruktur, men om du vill att dina användare genast ska känna sig som hemma kan vi skapa en anpassad version utifrån din organisations behov.

Genom att skräddarsy din säkerhetslösning efter organisationens behov maximerar du användarnyttan, samtidigt som du förenklar utrullningen och administrationen i organisationen.

SecMakers paketerade tjänster låter dig anpassa både applikationer och bärare så att du får en unik installationspaketering med just de funktioner och det utseende som passar era specifika behov.

 

Customized Packaging

Customized Packaging får du hjälp att anpassa installationen av Net iD Enterprise efter organisationens önskemål och IT-miljö. Du får en unik installationspaketering med just de funktioner och det utseende som passar era behov.

Läs mer

 

Portal Design Package

Med Net iD Portal Custom Packaging anpassar vi Net iD Portal för att matcha organisationens specifika behov, policyer och arbetsflöden. Anpassa portalens utseende ger administratörer och användare ett verktyg som är intuitivt och integreras sömlöst i organisationen.

Läs mer

 

Group Policy Object

En Group Policy Object, (GPO) kan innehålla flera konfigurationsalternativ och tillämpas på alla datorer som omfattas av GPO. Du kan starta funktioner för specifika användare, användargrupper eller för alla användare.

Läs mer

 

Smart Card Presonlization

Net iD Smart Card Personalization anpassar smarta kort till organisationens grafiska profil med anpassade logotyper, bakgrundsmönster, färger och teckensnitt. Att hantera kortkodningen för ditt specifika inmatningssystem är en annan möjlig anpassning.

Läs mer

 

Vill du veta mer?

kontakta oss