Hem Tjänster Customized Packaging
Kundanpassning

Få din egen installationspaketering

Kundanpassning

Customized Packaging

Med Net iD Customized Packaging får du hjälp att anpassa installationen av Net iD Enterprise efter organisationens önskemål och IT-miljö. Det ger dig möjlighet att få en unik installationspaketering med just de funktioner och det utseende som passar din organisations behov.

Här hittar du några exempel på funktioner som kan styras av en paketering:

  • Användardialoger med text, bilder och logotyper
  • Sessionshantering, användarväxling, single sign-on, (SSO)
  • Automatiserade händelser vid användning av smartkort
  • Länkar för support, hjälp, kontaktinformation m.m.

 

För dig med supportavtal tar vi självklart ansvar för din lösning över tid. Oavsett om produkten och dess konfigurationsparametrar förändras kan du försäkra dig om att de val du gjort förblir aktuella när du uppdaterar till en senare version av Net iD Enterprise.

Net iD Customized Packaging gör det smidigare att införa en ny säkerhetslösning i organisationen. Att få användarna att känna igen sig genom att färger, logotyper samt att lösningen ger dom funktioner som underlättar i deras dagliga arbete bidrar till maximal användarnytta och till att förenkla den löpande administrationen genom att eliminera supportdrivande processer.

Är det några specifika funktioner som du vill anpassa, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för er. 

 

Jag vill veta mer

Vill du veta mer?

Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan skräddarsy din lösning efter din organisations behov. 

Boka en demo så visar och berättar vi hur du kan lösa din organisations utmaningar.